Vi leverer, monterer og fikser takrenner og nedløp fra de fleste produsenter. Typiske materialer er lakkert aluminium, lakkert stål, sink, kobber og rustfritt.

Aluminium
Renner og nedløp kan leveres lakkert, dersom det er aktuelt med farge på renna. Den ubehandla aluminiums renna kan også males. Men aluminium trenger faktisk ingen overflatebehandling, da dette materialet selv bygger opp et beskyttende oksydbelegg mot korrosjon.
Det er denne prosessen som etter noen år gir den matte, patinerte sølvfargen. I enkelte distrikt blir blank aluminium godkjent og foretrukket ved restaurering av gamle bygninger som hadde sinktakrenner tidligere. Ved kapping eller andre «sårskader», reparerer aluminiums renna seg praktisk talt selv…!
Aluminiums renna er et velprøvd takrennesystem som i tillegg til god, brukervennlig design også er enestående når det gjelder holdbarhet og styrke.
Spesielle farger til prosjekter kan også leveres mot et tillegg i pris.

Stål
Vann er hardt. Bare en dråpe kan alene hule ut en sten. Derfor er stål takrenner produsert i kvalitetssterk, varmforsinket stål. For å øke levetiden ytterligere, belegges stålet med et dobbeltsidig lag Hard Coat Glossy som er et ekstremt motstandsdyktig tosjikts belegg. Stål takrenner tåler årstidenes prøvelser med regn, snø, is og smeltevann. Det eneste du behøver å gjøre, er å rense takrennene for løv og tilsvarende avfall en gang iblant. Da renner vannet akkurat som du vil. År etter år.

Kobber
Kobber er eksklusivt og unikt. Det får med tiden en flott irrgrønne farge. Irr- overflaten gir samtidig kobberet god beskyttelse og lang levetid. På grunn av at kobberet er veldig værbestandig kan det også settes opp i kystområder.

Sink
Zink er et naturlig materiale og patineres gradvis. Rennetypene fås med 3 forskjellige overflater: ZINC NATUR (blank zink), QUARTZ-ZINC, og ANTHRA-ZINC. De 3 overflatene kan med deres farger fremheve kontraster, samle helhetsinntrykket og styrke både utseende og tyngde i arkitekturen. Med de mange muligheter, er det skapt sikkerhet for å finne en helt personlig løsning i særklasse.

Ta kontakt for et prisoverslag, så finner vi ut sammen om hva som er den beste løsningen for Dere